3D ultraljud

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så gjorde vi ett 3D-ultraljud i Stockholm. Vi hade bokat det sedan innan och eftersom Stockholm är en av de få städer som erbjuder detta, så passade vi helt enkelt på nu när vi var uppe. De kollar igenom så allt ser okej ut med bebisen och sedan får man se hur bebis ser ut i 3D.
Vi hade då en tjej som inte ville samarbeta med oss för fem öre, hon var riktigt envis. Först låg hon med huvudet in mot min rygg så vi endast såg hennes bak vilket inte var superkul, men de som jobbade på ultraljudsmottagningen var helt underbara. Vi hade bokat ett ultraljud på 30 minuter men eftersom vi ej såg något speciellt så lät de oss att gå en promenad för att köpa någon fika i hopp om att hon kanske blev mer livlig. När vi kom tillbaka så försökte vi ännu en gång och då hade hon vänt på sig, men hon täckte då sitt ansikte med sina små händer. Den jäkla handen ville hon absolut inte släppa trots att jag försökte puffa på den flera gånger. Barnmorskan sa att hon var en väldigt envis och blyg tjej vilket är precis som mig och så som jag var när jag var liten. Vi fick iallafall se halva hennes ansikte och det var verkligen sjukt häftigt. Det är helt ofattbart att man kan se henne så tydligt. Hon var så lik Elias, hon har verkligen fått hans näsa och mun. Annars såg allt bra ut med henne och hon väger nu 1551g vilket är ca 270g mer än medel. Så det förklarar ju varför min mage har exploderat på senaste tiden. Vi fick även bekräftat att hon har hår, vilket vi anat då jag har en extrem halsbränna. Det finns en gammal som myt säger att har man halsbränna så föder man en bebis med hår, haha. Jag kan verkligen rekommendera att göra ett 3D-ultraljud, det var en upplevelse och bor man nära Stockholm så ta er till Crocus Ultaljudsmottagning, de var verkligen grymma!

Jag kan inte förstå att hon är vår, att hon ligger i min mage? Åh, vi längtar så efter henne och nu är det endast 73 dagar kvar tills hon är beräknad. Tiden går så fort!

Gillar

Kommentarer

Åsa M
,
Härligt och fint du skrivit Hanna! ❤️Även farmor tycker det är fantastiskt att se bilder och filmer på ert underverk.🥰