CATCH UP

Hej fina ni! Gud vad dagarna går? Jag hinner knappt med själv, och bloggen ska vi inte ens tala om. Den har jag helt glömt av och det skäms jag lite för. Jag som ville uppdatera massor nu under bland annat graviditeten för att kunna blicka tillbaka på sedan och minnas. Nu är det endast 21 dagar kvar tills lillen är beräknad och jag har jobbat mitt sista arbetspass. I min hjärna är det flera veckor kvar, så det känns så konstigt att allt är så nära. Helt ärligt så orkar jag inte vara gravid längre, ryggen gör så fruktansvärt ont, men i slutändan så vet jag att allt detta kommer vara värt det.

Tänkte bjuda på en liten uppdatering om vad som hänt den senaste månaden.

babyshower

Fick den absolut finaste babyshowern som Minna aka min bästa vän och blivande gudmor och finaste Elias hade fixat. Det var en av de bästa dagarna med personer som jag älskar mest, och fick såså fina presenter till lillan också. Åh, jag ÄLSKAR er!

mat, mat, mat 

Ja, mat är numera typ hela mitt liv. Antar att alla gravida förstår mig, jag har aldrig älskat mat så mycket som jag gör just nu. Första bilderna är från en tripp till Helsingborg med Elias och de andra är från en middag på strandsidan i Viken.

göteborg

Åkte över till Göteborg över en dag med Elias. Gick först och shoppa lite innan vi gick till Universeum samt Liseberg.

Chiko har fyllt 2 år 

Vår fyrbenta älskling har fyllt 2 år. Åh, är så glad att vi köpte dig <3

En tripp till enkla ting 

Från en mysig sommardag tillsammans med Elias familj.

Bak inför lillans ankomst 

Jag har bakat en del för att ha fika i frysen inför alla besök man lär få sen när lillan är ute. Men jag lär få göra det snart igen, för this bitch har käkat upp typ allt :-)

Jag har blivit faster

Ja och något av det finaste som hänt, så har jag blivit faster. Till denna lilla kille som idag redan är en månad gammal. Så jag har fått bebismysa en del innan lillan kommer.

Kram på er

Gillar

Kommentarer