STOCKHOLMS BÄSTA RESTAURANGER?

Mellan den 5 och 7 oktober så åkte jag och Elias tillsammans med två vänner upp till Stockholm. Det var min födelsedagspresent till Elias när han fyllde 22 år och den helgen blev så lyckad. Tänkte tipsa er om några restaurang som vi var på, alla var över förväntan och sååå goda. Vill typ tillbaka till Stockholm redan imorgon bara för att få äta på dessa ställen igen!!

Vau de ville

Om det är någon som missat alla influensers som lägger ut dessa köttbullar på Instagram så här är dem. Känns som att Vau De Ville är dit man ska om man vill till ett instagramvänligt ställe ;-)!
Men iallafall så är svaret Ja, det är lika gott som det ser ut på bild och så otroligt mysigt. 10/10

Phill's Burger

Detta var ett ställe som min vän Hannah gärna ville till. Jag personligen är ingen hamburgerälskare så jag hade inte så höga förväntningar. Men gud alltså, jag tog en halloumiburgare med guacamole och picklad rödlök och den var något av det godaste jag ätit. Till den tog jag en oreoshake och där var det inget att klaga på heller! Mums

Koh phangan 

Har inga bilder härifrån mer än denna bilden som Hannah tog. Detta är nog den mysigaste Thairestaurangen någonsin alltså, det är som att sitta i Thailand. Inne i restaurangen är det mörkt och massor med ljusslingor. En gång i timmen blir det ''storm'' så då släcks allt ner och de sätter igång regn och åska i högtalarna. Det låter larvigt när man ska skriva om det men detta är verkligen ett måste om man är i Stockholm. Vi fyra satt och åt i den tuctucen på bilden. Ser det inte mysigt ut?

STHLM BRUNCH CLUB 

Här avslutade vi vår Stockholmsresa innan tåget till Skåne gick hem. Detta stället är hur populärt som helst och man kan inte boka bord utan får köa för att komma in. Vi stod i kö i ungefär 30 minuter men det var verkligen värt det. Jag låter bilderna tala för sig själv.

Kram på Er 

Gillar

Kommentarer

Hannahrossetti