UR MITT KAMERAALBUM #1

Jag personligen älskar att läsa dessa inlägg på andra bloggar, så därför tänkte jag också försöka mig på ett. Hoppas ni tycker det är lika roligt som jag ;-)!

Detta blombud fick jag när jag fyllde 20 år. Jag hade ingen aning om vem det var ifrån då det inte stod på. Jag började spekulera kring vem det kunde vara ifrån, exempel om det var från ett gammalt ex. Men nej, det var från min pappa. Alltså hur gulligt var inte detta?

Denna bilden summerar hur det är att vara en gottegris, så här såg mina frukostar ut när jag och Elias var på Rhodos.

En bild från när jag och Elias var på Liseberg och han äntligen lyckades vinna stjärnvinsten. Egentligen kostade dock detta chokladet typ 500 spänn efter alla pengar vi förlora innan vi vann, haha!

Alltså, jag skrattar bara jag ser denna bilden. Detta var efter en dag på Vallåsen med klassen och jag lyckades att trilla av liften. Haha, detta är något som bara jag kan göra...

Blev taggad i denna bilden för ett tag sedan och detta är så sant!! Jag tror alla andra som har en hund kan relatera, haha!

Denna killen är en hjälte! Detta är från Summerburst, och vi tjejer som inte är så jättelånga förstår hur det är att inte se något annat än flera huvud framför en. Men han lyfte upp mig på sina axlar utan att vi ens kände varandra. Men ja, efter det började vi umgås och hade det sjukt roligt under Summerburst tillsammans.

Denna bilden är från när jag och några tjejkompisar var på Ios i Grekland. Tjejen på bilden var också från Helsingborg och läste min blogg som jag hade då. Så hon skrev till mig och sa att hon också skulle till Ios och frågade om jag ville hänga med henne ut och festa en kväll. Så det gjorde jag, och vi träffade dessa killarna från Australien och det var så roligt! Älskar när tjejer för en gångs skull tar intiativ för att lära känna andra? Underbart!


Vad tyckte ni om dessa inlägg? Vill ni ha en del 2?

Kram på er

Gillar

Kommentarer