UR MITT KAMERAALBUM #2

Här kommer en del 2

Alltså jag dör för dessa två bilderna, de är så söta! Här var vi på pannkaksladan och satt och åt pannkaksbuffé helt enkelt. Iallafall så hade de en hundmeny där och såklart beställde vi in lite mat till Chiko också. Så ni som har hund, ni borde åka dit. Det måste vara en dröm för de fyrbenta ;-).

Här är en bild från min tid med tandställning som ni ser. Detta var på en fredag och jag skulle ha praktik. Jag vaknade som vanligt av ett alarm och satte mig nästan direkt för att sminka mig. Efter ett litet tag så ser jag i spegeln att jag fått en glugg?! Detta hände alltså under EN natt och jag fick smått panik. På denna bilden så var gluggen väldigt liten, den växte liksom mer och mer isär efter det och jag gick i flera veckor med en jätteglugg. Vilket var mindre kul för mig som var en av dem som inte passade i det.

Detta är print screens från en snapvideo, därav kvalitén. Denna videon är sååå rolig och är från min student som var i juni. En av mina killkompisar la av en jättespya i hallen som skvätte upp på väggar, dörrar och ja.. Behöver jag säga mer? Det var alltså mamma som fick städa, och hon väljer då att moppa väggarna? Hahaha, jag älskar dig mamma och tack för all skit du får stå ut med<3

Alltså vart har min tå tagit vägen på denna bilden? Jag fattar inte... Detta var efter att jag och Hannah hade varit på Vattnets Hus tillsammans med våra killar. Hannah skickar denna bilden som hon har tagit på mig och jag börjar redigera den lite. Då ser jag att halva min tå är borta och jag fick såklart smått panik och kollade direkt ner på min fot. Jag blev väldigt lättad när jag såg att hela satt kvar, haha!

Detta är från Valborg för två år sedan tror jag. Jag och några kompisar åkte över till Danmark för att ''fira'' där och skulle då ta med våran dricka som vi köpt till Sverige igen. Jag kände mig lite ''cool'' och skickade iväg denna snap till några andra vänner och ni kan ju gissa vem som fastnade i tullen?

Avslutar med en bild som visar hur stöttande min pojkvän är ;-). Detta var från när han fick veta att jag skulle springa SpringTime som är på 1 mil. Men jag förstår honom, jag fattar inte ens själv att jag tog mig igenom hela vägen.

KRAM PÅ ER

Gillar

Kommentarer